DIENSTEN.

Wij geloven dat jouw organisatie beter presteert wanneer je organisatie, marketing en e-commerce met elkaar verbindt in de digitale wereld.

Organisatie

ORGANISATIE

Oplossingen voor organisatie vraagstukken wel of niet in combinatie met marketing en e-commerce.

Marketing

MARKETING

Oplossingen voor marketing vraagstukken wel of niet in combinatie met organisatie en e-commerce.

E-commerce

E-COMMERCE

Oplossingen voor e-commerce vraagstukken wel of niet in combinatie met organisatie en marketing.

Wij doen wat jij niet in huis hebt.

Namelijk, met ervaren ogen kijken wij van buitenaf jouw organisatie in. Wij zien wat jij niet meer ziet of als gewoon ervaart. Wij observeren eerst en brengen je daarna verder door te focussen op de essentie van jouw bedrijf of dienst. Ieder element van je bedrijf strippen we tot die essentie en daarmee creëren wij focus op succes. Om slagvaardiger te zijn, helderder te zijn, efficiënter te zijn en daardoor succesvoller te zijn, kijken we met onze spanwijdte verder dan alleen per afdeling. Wat is de rol van marketing en e-commerce ten opzichte van de inrichting en het functioneren van de gehele organisatie en worden de juiste (digitale) tools ingezet en werken deze op de juiste wijze samen. Met focus faciliteren wij jouw succes.

Van ego- naar ecosysteem.

Wij denken in innovatie. Van ego- naar ecosysteem. We gaan doorontwikkelen naar het idee van een holistisch model waarbij de afnemer of gebruiker centraal staat. Geen verticale inrichting of hokjesdenken maar snel de kern van de vraag raken. Wij analyseren, onderzoeken en ondersteunen keuzes met data, kennis, veel ervaring en gezond verstand. Geen verandering om het veranderen maar innovatie! We hebben de focus op een echte stap voorwaarts, groter dan alleen de som van de deelgebieden.

Adaptief en Modulair.

In een snel veranderende wereld waar technologie voor disruptie zorgt in vrijwel alle sectoren, is het zaak je businessmodel steeds opnieuw te bekijken en adaptief in te richten. Wij bouwen aan een modulair systeem. Dat voorkomt een star bedrijfsmodel. Het helpt je te focussen om je snel aan veranderende omstandigheden aan te passen. Je loopt voorop en bent wendbaar door een groot aanpassingsvermogen.

MOGELIJKHEDEN.

Consultancy | Interim | Freelance | Retainer | Tijdelijk contract | Projectbasis

Sessies

Eén of meerdere sessies.

In sessies kunnen wij bestaande of opstartende projecten ondersteunen. Sessies zijn ook bedoeld om lopende projecten te ondersteunen waarbij ogen van buitenaf de blik verruimen.

Projecten

Kleine en grote projecten.

Kleine of grote projecten opstarten, overnemen of ondersteunen binnen de domeinen organisatie, marketing en e-commerce.

Management

Interim management en beheer.

Tijdelijk beheer van management binnen de domeinen organisatie, marketing en e-commerce. Tijdelijke ondersteuning van management en deelname aan managementteam is optioneel.

Directie

Interim directie en beheer.

Tijdelijke invulling van directie binnen de domeinen organisatie, marketing en e-commerce. Dit kan ook een rol betekenen voor tijdelijke ondersteuning van een directielid.

Neem Contact Met Ons Op

Wij reageren binnen 24 uur