PARTNERS.

Digitale Marketing

Tomorrowmen is ijzersterk in digital marketing. Bedrijven helpen bij het verwezenlijken van digitale businessambities. Daar komen zij iedere dag fluitend hun bed voor uit. Maar alleen als ze het samen met onze klanten mogen doen. Want eerlijk is eerlijk, samenwerken maakt hun dag net een beetje leuker. Kennis overdragen en strategisch advies geven, maar ook gewoon keihard meewerken. Of even langskomen voor een kopje koffie en een uurtje brainstormen. Samen digitale stappen zetten en op de finishlijn ook nog eens snappen wat we hebben gedaan. Dat is onze missie en daarin zijn we ijzersterk. Samen hebben we succesvolle digitale projecten lopen.

BabyPlanet

BabyPlanet is met 5 babywinkels en een webshop marktleider in Noord Nederland. Voor zwangere vrouwen, kersverse ouders en verzorgers is BabyPlanet hét startpunt. JuniorPlanet is de formule voor tienerkamers en tienermeubelen. De directie van BabyPlanet heeft ons gevraagd om de online strategie neer te zetten in combinatie met de fysieke babywinkels. Lees meer >

Yelgo Digitals

Yelgo is detacheerder van hoogopgeleide professionals die het verschil maken in de digitale wereld van morgen. Yelgo Digitals kijkt significant verder en is een broedkamer en kweekvijver voor ambitieuze high-potential digitals. Met het future proof Yelgo Development Program kunnen de juniors, mediors en seniors een loopbaan lang doorgroeien. Het is een future-proof cyclus van coaching, e-learning, werken aan uitdagende digitale projecten en evaluatie. Indien nodig zoeken wij samen met Yelgo naar de juiste persoon op de juiste plaats.

Home Center woonboulevard.

Home Center: de grootste woonbeleving van Nederland. Bij Home Center kun je woonshoppen bij meer dan 200 bekende woonmerken, gevestigd in 75.000 m². Grote kans dat jij slaagt bij de grootste meubelboulevard van Nederland! Je kunt wooninspiratie op doen, heel veel meubels & woonaccessoires bekijken en interieuradvies krijgen bij grote merken & winkels als Trendhopper, Profijt Meubel, Pronto Wonen, Rivièra Maison, Montél, Henders & Hazel, Leolux, Topform en nog veel meer. Samen hebben wij de online strategie bepaald en de gekoppelde shopmodule ontwikkeld in Magento. Lees meer >

Init3 IT-specialist

Init3 is al meer dan 20 jaar een vertrouwde speler op de IT-markt met voornamelijk klanten in Noord-Nederland. Init3 is specialist in hosting, Microsoft Office 365, online werken in de cloud, internet security, IP-telefonie en infrastructuur. Samen bieden wij strategische, structurele en operationele oplossingen voor onze klanten.


MultiSafepay: Vanaf het begin van de Nederlandse e-commerce revolutie in 1999 verzorgde MultiSafepay, als een van de voornaamste pioniers, de betalingen voor de eerste online bedrijven. Een groep bevlogen IT-ers vormde de basis van waaruit onze MultiSafepay technologie is ontstaan. Eenvoud, transparantie en service zijn tot op de dag van vandaag de kernwaarden waarop MultiSafepay is gebouwd. Wij waren er vanaf het begin bij.


Kiener E-commerce: Inzicht. Bouw. Groei. Kiener bouwt webshops en slimme techniek op basis van Shopware: het krachtige open-source e-commerce platform waar je op kunt bouwen. Als gecertificeerd Shopware partner zorgen we dat jouw online business groeit en blijft groeien.

Byte hosting is een klasse apart. Byte is zoveel meer dan een parkeerplek voor je data. Zij helpen je Magento webshop groeien, of je nu een startende merchant met grootse plannen bent, of al een professionele shop met honderdduizend producten runt. Zoals wij. Als de eerste en enige hostingprovider in de Benelux is Byte door Magento bekroond met de titel Magento Technology Partner. Zij hebben deze titel te danken aan het vooruitstrevende Magento platform Hypernode, en aan de bijdrage aan de community met de securitytool MageReport.com.


AfterPay is ontstaan vanuit de gedachte dat achteraf betalen makkelijker moet kunnen dan met een papieren acceptgiro. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot de grootste achteraf betaalmethode van Nederland en zijn ze ook internationaal sterk aan het groeien.

Guapa E-commerce

Guapa E-commerce is een specialistisch Magento bureau en werkt aan de doelen en ambities van digitale professionals. Guapa is Magento Solutions Partner en ISO 27001 gecertificeerd. Samen met Guapa bouwen wij voor onze klanten innovatieve, schaalbare en kwalitatief hoogwaardige webshops met oneindige mogelijkheden in Magento 2.

Spotler E-mail Marketing

Spotler (ook bekend als Blinker en MailPlus) maakt e-mail marketing makkelijker. Om het voor marketeers zo makkelijk mogelijk te maken biedt Spotler prettige software, praktische educatie, snelle support en een persoonlijke coach. Zo krijgen marketeers de volledige controle over de software en de kennis om de software slim in te zetten. Zo kun je professioneler communiceren met je doelgroep. Samen met Spotler helpen wij onze klanten met strategisch en technisch advies, marketing, template design en crossmedia communicatie om professioneler te worden in jouw e-mailcommunicatie.

Regts | Tijd om te bouwen

Regts is een groothandel voor professionals in ijzerwaren, machines, hang-en sluitwerk en gereedschappen. Daarnaast zijn er de businessunits deurtechniek en projecten. Regts heeft 5 fysieke locaties in Friesland. Dagelijks bouwen wij aan de digitale aanwezigheid van Regts met een online platform voor alle activiteiten. Wij hebben samen met Regts de strategie, organisatie, marketing en migratie van Magento 1 naar Magento 2 uitgerold. Lees meer >

Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs

Van der Veen & Kromhout registeraccountants en belastingadviseurs is een maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 45 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Zij spreken duidelijke taal, doen scherpe analyses en zijn enthousiast. Om ambities voor de volle 100% waar te maken werken wij samen op het gebied van accountancy en fiscaal advies voor een stevige onderbouwing van beslissingen.

e-commerce insights

E-commerce Insights is hét event voor e-commerce minded Benelux. Met het oog op de snelgroeiende e-commerce markt geeft E-commerce Insights e-commerce managers, marketing managers en directieleden meer inzicht in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën. Het doel van E-commerce Insights is informeren, inspireren en motiveren door middel van een interessant programma met experts uit het vakgebied. Het event vindt plaats in omgeving van Utrecht en stelt een podium beschikbaar voor deskundigen en partners om kennis, ervaringen, services, trends en tips te delen met het publiek. Voor ons is dit al jaren een vaste waarde als deelnemer van het event.

Amazin: lanceer je producten met succes en vergroot je omzet met Bol.com en Amazon. De cijfers liegen er niet om: de verkopen via marketplaces Bol.com en Amazon stijgen explosief. Steeds vaker zijn marketplaces voor consumenten het startpunt van de zoektocht naar online aankopen. Zorg ervoor dat ook jouw producten zichtbaar worden voor potentiële kopers en sluit je aan als verkoper bij de grootste marketplaces van het moment! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Lees meer >

Buckaroo Payment Service Provider: Met ruim tien jaar kennis en ervaring is Buckaroo dé toonaangevende Payment Service Provider van Nederland. Buckaroo biedt een totaaloplossing voor alle financiële processen, voorzien van ruim 40 (inter)nationale betaalmethoden, een volledig gedigitaliseerd facturatie systeem, digitaal incassomachtigen voor B2B en B2C, cadeaukaart oplossingen en Subscription Services voor abonnementenbeheer. Betalingen en vorderingen worden sneller en klantvriendelijker, zowel online als offline geïnd. Ruim 5.000 bedrijven gingen je voor en kozen voor Buckaroo! Net als wij.


Kapenga Wonen
is een eigentijds, sterk familiebedrijf met een vestiging in Buitenpost en in de Friese Hoofdstad Leeuwarden. Bij Kapenga Wonen vind je enorm veel woonwinkel plezier en volop woonideeën voor in het huis. Van nieuwe trends in woonaccessoires tot alles op het gebied van meubelen, slaapkamers, woontextiel en keukens. Je slaagt gegarandeerd bij Kapenga Wonen. En wij ook.

Ook partner worden?