PARTNERS.

Digitale Marketing

Tomorrowmen is ijzersterk in digital marketing. Bedrijven helpen bij het verwezenlijken van digitale businessambities. Daar komen zij iedere dag fluitend hun bed voor uit. Maar alleen als ze het samen met onze klanten mogen doen. Want eerlijk is eerlijk, samenwerken maakt hun dag net een beetje leuker. Kennis overdragen en strategisch advies geven, maar ook gewoon keihard meewerken. Of even langskomen voor een kopje koffie en een uurtje brainstormen. Samen digitale stappen zetten en op de finishlijn ook nog eens snappen wat we hebben gedaan. Dat is onze missie en daarin zijn we ijzersterk. Samen hebben we succesvolle digitale projecten lopen.

BabyPlanet

BabyPlanet is met 5 babywinkels en een webshop marktleider in Noord Nederland. Voor zwangere vrouwen, kersverse ouders en verzorgers is BabyPlanet hét startpunt. JuniorPlanet is de formule voor tienerkamers en tienermeubelen. De directie van BabyPlanet heeft ons gevraagd om de online strategie neer te zetten in combinatie met de fysieke babywinkels. Lees meer >

Yelgo Digitals

Yelgo is detacheerder van hoogopgeleide professionals die het verschil maken in de digitale wereld van morgen. Yelgo Digitals kijkt significant verder en is een broedkamer en kweekvijver voor ambitieuze high-potential digitals. Met het future proof Yelgo Development Program kunnen de juniors, mediors en seniors een loopbaan lang doorgroeien. Het is een future-proof cyclus van coaching, e-learning, werken aan uitdagende digitale projecten en evaluatie. Indien nodig zoeken wij samen met Yelgo naar de juiste persoon op de juiste plaats.

Home Center woonboulevard.

Home Center: de grootste woonbeleving van Nederland. Bij Home Center kun je woonshoppen bij meer dan 200 bekende woonmerken, gevestigd in 75.000 m². Grote kans dat jij slaagt bij de grootste meubelboulevard van Nederland! Je kunt wooninspiratie op doen, heel veel meubels & woonaccessoires bekijken en interieuradvies krijgen bij grote merken & winkels als Trendhopper, Profijt Meubel, Pronto Wonen, Rivièra Maison, Montél, Henders & Hazel, Leolux, Topform en nog veel meer. Samen hebben wij de online strategie bepaald en de gekoppelde shopmodule ontwikkeld in Magento.

Init3 IT-specialist

Init3 is al meer dan 20 jaar een vertrouwde speler op de IT-markt met voornamelijk klanten in Noord-Nederland. Init3 is specialist in hosting, Microsoft Office 365, online werken in de cloud, internet security, IP-telefonie en infrastructuur. Samen bieden wij strategische, structurele en operationele oplossingen voor onze klanten.

Guapa E-commerce

Guapa E-commerce is een specialistisch Magento bureau en werkt aan de doelen en ambities van digitale professionals. Guapa is Magento Solutions Partner. Samen met Guapa bouwen wij voor onze klanten innovatieve, schaalbare en kwalitatief hoogwaardige webshops met oneindige mogelijkheden in Magento 2.

Spotler E-mail Marketing

Spotler (ook bekend als Blinker en MailPlus) maakt e-mail marketing makkelijker. Om het voor marketeers zo makkelijk mogelijk te maken biedt Spotler prettige software, praktische educatie, snelle support en een persoonlijke coach. Zo krijgen marketeers de volledige controle over de software en de kennis om de software slim in te zetten. Zo kun je professioneler communiceren met je doelgroep. Samen met Spotler helpen wij onze klanten met strategisch en technisch advies, marketing, template design en crossmedia communicatie om professioneler te worden in jouw e-mailcommunicatie.

Regts | Tijd om te bouwen

Regts is een groothandel voor professionals in ijzerwaren, hang-en sluitwerk en gereedschappen. Daarnaast zijn er de businessunits deurtechniek en projecten. Regts heeft 5 fysieke locaties in Friesland. Dagelijks bouwen wij aan de digitale aanwezigheid van Regts met een online platform voor alle activiteiten. Wij hebben samen met Regts de strategie, organisatie, marketing en migratie van Magento 1 naar Magento 2 uitgerold.

Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs

Van der Veen & Kromhout registeraccountants en belastingadviseurs is een maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 45 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Zij spreken duidelijke taal, doen scherpe analyses en zijn enthousiast. Om ambities voor de volle 100% waar te maken werken wij samen op het gebied van accountancy en fiscaal advies voor een stevige onderbouwing van beslissingen.

e-commerce insights

E-commerce Insights is hét event voor e-commerce minded Benelux. Met het oog op de snelgroeiende e-commerce markt geeft E-commerce Insights e-commerce managers, marketing managers en directieleden meer inzicht in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën. Het doel van E-commerce Insights is informeren, inspireren en motiveren door middel van een interessant programma met experts uit het vakgebied. Het event vindt plaats in omgeving van Utrecht en stelt een podium beschikbaar voor deskundigen en partners om kennis, ervaringen, services, trends en tips te delen met het publiek. Voor ons is dit al jaren een vaste waarde als deelnemer van het event.