Tomorrowmen
is ijzersterk in digital marketing. Lees meer >

BabyPlanet

BabyPlanet is met 5 babywinkels en een webshop marktleider in Noord Nederland. Lees meer >

Yelgo Digitals

Yelgo is detacheerder van hoogopgeleide professionals die het verschil maken in de digitale wereld van morgen. Lees meer >

Home Center woonboulevard.

Home Center: de grootste woonbeleving van Nederland. Bij Home Center kun je woonshoppen bij meer dan 200 bekende woonmerken. Lees meer >

Init3 IT-specialist

Init3 is al meer dan 20 jaar een vertrouwde speler op de IT-markt met voornamelijk klanten in Noord-Nederland. Lees meer >


MultiSafepay: Vanaf het begin van de Nederlandse e-commerce revolutie in 1999 verzorgde MultiSafepay, als een van de voornaamste pioniers, de betalingen voor de eerste online bedrijven. Een groep bevlogen IT-ers vormde de basis van waaruit onze MultiSafepay technologie is ontstaan. Eenvoud, transparantie en service zijn tot op de dag van vandaag de kernwaarden waarop MultiSafepay is gebouwd. Wij waren er vanaf het begin bij.


Kiener E-commerce: Inzicht. Bouw. Groei. Kiener bouwt webshops en slimme techniek op basis van Shopware: het krachtige open-source e-commerce platform waar je op kunt bouwen. Als gecertificeerd Shopware partner zorgen we dat jouw online business groeit en blijft groeien. Lees meer >

logo hypernode

Hypernode hosting is een klasse apart. Hypernode is zoveel meer dan een parkeerplek voor je data. Zij helpen je Magento webshop groeien, of je nu een startende merchant met grootse plannen bent, of al een professionele shop met honderdduizend producten runt. Zoals wij. Als de eerste en enige hostingprovider in de Benelux is Hypernode door Magento bekroond met de titel Magento Technology Partner. Zij hebben deze titel te danken aan het vooruitstrevende Magento platform Hypernode, en aan de bijdrage aan de community met de securitytool MageReport.com.

logo riverty
Riverty (voormalig AfterPay) is ontstaan vanuit de gedachte dat achteraf betalen gemakkelijk moet zijn. Met flexibele betaalopties kies je bij Riverty de betaling die bij je past. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot de grootste online achteraf betaalmethode van Nederland en zijn ze ook internationaal sterk aan het groeien.

Lodewijk Mode voor Mannen Franeker

Lodewijk Mode voor Mannen: In Franeker op de Voorstraat bevindt zich één van de mooiste herenmode winkels van Noord Nederland. In een moderne winkel, die onlangs helemaal verbouwd is, vind je de laatste casual trends tot zakelijk getinte maatkleding. De derde generatie heeft dezelfde passie voor mode in deze prachtige winkel en webshop. Lees meer >

Securon beveiliging
Securon is specialist in beveiliging. Securon beveiliging geeft vakkundig advies op maat op het gebied van elektronische beveiliging, camerabeveiliging en IP-beveiliging in het hogere segment. Omdat iedere situatie anders is wordt op basis van maatwerk een beveiligingsplan gemaakt voor zowel particulieren als bedrijven en voor evenementen.

B-boo Baby en Lifestyle
B-boo Baby & Lifestyle GmbH 
is producent en distributeur van babyartikelen in Europa. Voor het merk Meyco ontwikkelen wij in samenwerking met B-boo een cross border platform voor zowel retailers als consumenten.

Freed Mobile + Interactive Apps

Freed Mobile + Interactive is de app bouwer met een frisse blik. We gaan gestructureerd aan de slag met het bouwen van de stappen, de benodigdheden van je app of toepassing. Freed is er in bedreven en gespecialiseerd. Ze kennen de do’s en don’ts. Lees meer >

Guapa E-commerce

Guapa E-commerce is een specialistisch Magento bureau en werkt aan de doelen en ambities van digitale professionals. Lees meer >

Spotler E-mail Marketing

Spotler (ook bekend als Blinker en MailPlus) maakt e-mail marketing makkelijker. Om het voor marketeers zo makkelijk mogelijk te maken biedt Spotler prettige software, praktische educatie, snelle support en een persoonlijke coach. Zo krijgen marketeers de volledige controle over de software en de kennis om de software slim in te zetten. Zo kun je professioneler communiceren met je doelgroep. Samen met Spotler helpen wij onze klanten met strategisch en technisch advies, marketing, template design en crossmedia communicatie om professioneler te worden in jouw e-mailcommunicatie.

logo isero

Regts | Isero  is een technische groothandel voor professionals in ijzerwaren, machines, hang-en sluitwerk en gereedschappen. Lees meer >

Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs

Van der Veen & Kromhout registeraccountants en belastingadviseurs is een maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 45 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Zij spreken duidelijke taal, doen scherpe analyses en zijn enthousiast. Om ambities voor de volle 100% waar te maken werken wij samen op het gebied van accountancy en fiscaal advies voor een stevige onderbouwing van beslissingen.

e-commerce insights

E-commerce Insights is hét event voor e-commerce minded Benelux. Met het oog op de snelgroeiende e-commerce markt geeft E-commerce Insights e-commerce managers, marketing managers en directieleden meer inzicht in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën. Het doel van E-commerce Insights is informeren, inspireren en motiveren door middel van een interessant programma met experts uit het vakgebied. Het event vindt plaats in omgeving van Utrecht en stelt een podium beschikbaar voor deskundigen en partners om kennis, ervaringen, services, trends en tips te delen met het publiek. Voor ons is dit al jaren een vaste waarde als deelnemer van het event.

Amazin

Amazin: lanceer je producten met succes op marketplaces en vergroot je omzet met Bol.com en Amazon. Lees meer >

Buckaroo Payment Service Provider: Met ruim tien jaar kennis en ervaring is Buckaroo dé toonaangevende Payment Service Provider van Nederland. Buckaroo biedt een totaaloplossing voor alle financiële processen, voorzien van ruim 40 (inter)nationale betaalmethoden, een volledig gedigitaliseerd facturatie systeem, digitaal incassomachtigen voor B2B en B2C, cadeaukaart oplossingen en Subscription Services voor abonnementenbeheer. Betalingen en vorderingen worden sneller en klantvriendelijker, zowel online als offline geïnd. Ruim 5.000 bedrijven gingen je voor en kozen voor Buckaroo! Net als wij.


Kapenga Wonen
is een eigentijds, sterk familiebedrijf met een vestiging in Buitenpost en in de Friese Hoofdstad Leeuwarden. Bij Kapenga Wonen vind je enorm veel woonwinkel plezier en volop woonideeën voor in het huis. Van nieuwe trends in woonaccessoires tot alles op het gebied van meubelen, slaapkamers, woontextiel en keukens. Je slaagt gegarandeerd bij Kapenga Wonen. En wij ook.

Meyco
Meyco
maakt mooi bereikbaar! In samenwerking met onze opdrachtgever B-boo Baby & Lifestyle GmbH ontwikkelen wij een internationaal e-commerce platform, webshop en dealerportaal voor het merk Meyco. Zowel Meyco Baby als Meyco Home worden cross border gepositioneerd in de babymarkt en homemarkt en zijn hiermee bereikbaar voor zowel retailer als consument.

Julius Letselschade

Julius Letselschade informeert je in heldere taal over de haalbaarheid van jouw letselschadeclaim. Op de website van de letselschadejurist (aangesloten bij het NIVRE-re) lees je meer over de werkwijze. Julius werkt samen met de landelijk opererende letselschadeorganisatie Compensa.

Ook partner worden?