WIJ.

Ik ben niet alleen. Ik begeef mij in goed en professioneel gezelschap. Wij zijn strategen, denkers, digitale architecten en doeners.

Wie zijn wij

Wij zijn strategen, denkers, digitale architecten en doeners.

Eagle Commerce is een netwerkorganisatie opgericht door Jan Arend Koelstra. Met +25 jaar ervaring als ondernemer en marketeer in binnen- en buitenland heeft hij de digitalisering bij ondernemingen zien gebeuren. Het blijkt een mindset hoe snel en op welke schaal je digitalisering binnen jouw eigen organisatie wilt adopteren. Eén ding is zeker, de wereld digitaliseert. Hoe snel en hoe goed doet jouw organisatie dat?

Daar kunnen wij een handje helpen. Jan Arend heeft zelf met de klompen in de klei gestaan, zelf aan de knoppen gedraaid en overziet het geheel. Daarom bieden wij oplossingen binnen de domeinen organisatie, marketing en e-commerce die relevant zijn voor jouw strategie. Met onze methode creëren wij focus om dit te realiseren.

Dit doet Jan Arend niet alleen. Zo nodig stellen wij hybride teams samen voor (deel)projecten met jouw eigen medewerkers of leveren wij gekwalificeerde professionals aan als het project daar om vraagt.

Wil je Jan Arend inzetten voor een persoonlijk coachingstraject, klik dan hier: Coaching

Missie, Visie en Belofte

Onze Missie

Organisaties oplossingen bieden binnen de domeinen organisatie, marketing en e-commerce

Onze Visie

Door middel van focus realiseren wij doelstellingen

Onze Belofte

Wij zijn creatief, duidelijk, relevant en doelgericht. Geen rompslomp maar schaalbare oplossingen voor jouw organisatie.

COMPLIANCE.

Wij vinden kernwaarden belangrijk. Daarom vragen wij onze aangesloten adviseurs onze compliance met vijf waarden te onderschrijven.

DESKUNDIG
BETROUWBAAR
ZORGVULDIG
PROFESSIONEEL
ONAFHANKELIJK

Door deze vijf kernwaarden te omarmen zijn wij in staat te focussen op jouw organisatie, marketing en e-commerce projecten.

Met onze eigen compliance, zeg maar onze werkwijze, kunnen wij je als opdrachtgever de grootste kans van slagen garanderen. Immers met de vijf gedefinieerde kernwaarden op zak bepalen wij samen met jou welke projecten of deelprojecten  met welke gewenste uitkomst gerealiseerd gaan worden.

MET DEZE 5 KERNWAARDEN OP ZAK KUNNEN WIJ FOCUSSEN OP JOUW PROJECT OF DEELPROJECT

Wederzijds vertrouwen en een ‘klik’ zijn voor ons van het allergrootste belang om succesvol te kunnen zijn. Dit hebben wij al diverse keren bewezen bij onze opdrachtgevers en partners. Om dit inzichtelijk te maken hebben wij vijf kernwaarden benoemd. Als iedereen in het team deze waarden onderschrijft wordt de focus op resultaat een stuk eenvoudiger. Dat is onze overtuiging!

Als het projectteam en de stakeholders onze vijf kernwaarden omarmen dan hebben we het vertrekpunt. Vanaf daar creëren wij de noodzakelijke focus.

Met de focus op het gezamenlijk vastgestelde project -inclusief KPI’s- heeft de werkwijze van Eagle Commerce meerdere korte en langdurige projecten en sessies succesvol begeleid.

Neem contact met ons op

Wij reageren binnen 24 uur