WIJ.

Ik ben niet alleen. Ik begeef mij in goed en professioneel gezelschap. Wij zijn strategen, denkers, digitale architecten en doeners.

Wie zijn wij

Wij zijn strategen, denkers, digitale architecten en doeners.

Eagle Commerce is een netwerkorganisatie opgericht door Jan Arend Koelstra. Met +25 jaar ervaring als ondernemer en marketeer in binnen- en buitenland heeft hij de digitalisering bij ondernemingen zien gebeuren. Het blijkt een mindset hoe snel en op welke schaal je digitalisering binnen jouw eigen organisatie wilt adopteren. Eén ding is zeker, de wereld digitaliseert. Hoe snel en hoe goed doet jouw organisatie dat?

Daar kunnen wij een handje helpen. Jan Arend heeft zelf met de klompen in de klei gestaan, zelf aan de knoppen gedraaid en overziet het geheel. Daarom bieden wij oplossingen binnen de domeinen organisatie, marketing en e-commerce die relevant zijn voor jouw strategie. Met onze methode creëren wij focus om dit te realiseren.

Dit doet Jan Arend niet alleen. Zo nodig stellen wij hybride teams samen voor (deel)projecten met jouw eigen medewerkers of leveren wij gekwalificeerde professionals aan als het project daar om vraagt.

Wil je Jan Arend inzetten voor een persoonlijk coachingstraject, klik dan hier: Coaching

Missie, Visie en Belofte

Onze Missie

Organisaties oplossingen bieden binnen de domeinen organisatie, marketing en e-commerce

Onze Visie

Door middel van focus realiseren wij doelstellingen

Onze Belofte

Wij zijn creatief, duidelijk, relevant en doelgericht. Geen rompslomp maar schaalbare oplossingen voor jouw organisatie.

COMPLIANCE.

Wij vinden kernwaarden belangrijk. Ga je met ons aan de slag dan zijn deze onderschreven.

DESKUNDIG
BETROUWBAAR
ZORGVULDIG
PROFESSIONEEL
ONAFHANKELIJK

Door deze vijf kernwaarden te omarmen zijn wij in staat te focussen op jouw organisatie, marketing en e-commerce projecten.

Met onze eigen compliance, zeg maar onze werkwijze, kunnen wij je als opdrachtgever de grootste kans van slagen garanderen. Immers met de vijf gedefinieerde kernwaarden op zak bepalen wij samen met jou welke projecten of deelprojecten  met welke gewenste uitkomst gerealiseerd gaan worden.

MET DEZE 5 KERNWAARDEN OP ZAK KUNNEN WIJ FOCUSSEN OP JOUW PROJECT OF DEELPROJECT

Wederzijds vertrouwen en een ‘klik’ zijn voor ons van het allergrootste belang om succesvol te kunnen zijn. Dit hebben wij al diverse keren bewezen bij onze opdrachtgevers en partners. Om dit inzichtelijk te maken hebben wij vijf kernwaarden benoemd. Als iedereen in het team deze waarden onderschrijft wordt de focus op resultaat een stuk eenvoudiger. Dat is onze overtuiging!

Als het projectteam en de stakeholders onze vijf kernwaarden omarmen dan hebben we het vertrekpunt. Vanaf daar creëren wij de noodzakelijke focus.

Met de focus op het gezamenlijk vastgestelde project -inclusief KPI’s- heeft de werkwijze van Eagle Commerce meerdere korte en langdurige projecten en sessies succesvol begeleid.

PROFESSIONALS.

Wij staan klaar voor de start op basis van Consultancy | Interim | Freelance | Retainer | Tijdelijk contract | Projectbasis. Onze professionals zijn allen actief op diverse projecten. Stuur daarom een mail of bel +31 (0)85 1305732 voor de juiste match en de beschikbaarheid.

Jan Arend Koelstra

Senior consultant

Jan Arend Koelstra

Andries Mellema

Content strateeg

Andries Mellema

Webshop beheerder

Hillebrand Ypma

Business manager

Hillebrand Ypma

Mathijs Kok

E-commerce expert

Mathijs Kok

Ron Mantel

Beveiligingsmanager

Ron Mantel

Claudia Maglio

Marketing specialist

Claudia Maglio

Eagle Commerce

Data analist

Jouw naam

Eagle Commerce

E-commerce manager

Jouw naam

Eagle Commerce

Social media specialist

Jouw naam

Eagle Commerce

Online marketeer

Jouw naam

Eagle Commerce

SEO/SEA specialist

Jouw naam

Eagle Commerce

Product owner

Jouw naam

Eagle Commerce

Webcare specialist

Jouw naam

Eagle Commerce

Category manager

Jouw naam

Bij Eagle Commerce verbinden wij professionals aan professionals. Zo kunnen we ieder project aan met focus op de juiste skills op het het juiste moment bij het juiste project. Heb jij een KvK-nummer, kun jij je vinden in onze compliance en wil je ook in dit overzicht staan, neem dan contact op.

Neem contact met ons op

Wij reageren binnen 24 uur