AMAZIN.

Amazin! Verkopen via marketplaces.

Amazin marketplace koppeling en integrators

Amazin! Lanceer je producten met succes en vergroot je omzet met Bol.com en Amazon. De cijfers liegen er niet om: de verkopen via marketplaces Bol.com en Amazon stijgen explosief. Steeds vaker zijn marketplaces voor consumenten het startpunt van de zoektocht naar online aankopen. Zorg ervoor dat ook jouw producten zichtbaar worden voor potentiële kopers en sluit je aan als verkoper bij de grootste marketplaces van het moment! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met het aanbieden van jouw producten op marketplaces zullen je verkopen aanzienlijk toenemen. Door je producten aan te bieden op belangrijke marketplaces zoals Amazon en Bol.com realiseer je marketing en sales doelstellingen.

Door continue productoptimalisatie word je steeds beter gevonden en stijgen je verkopen.

Vereenvoudig het productaanbod van je webshop op marketplaces met tools zoals Channable, ChannelEngine of EffectConnect.

Onderzoek de advertentiemogelijkheden die voor jouw producten het beste werken. Door het productaanbod op de juiste manier zichtbaar te maken op marketplaces word je gevonden.

Met het inrichten van je eigen brandstore geef je klanten een onvergetelijke ervaring op de marketplaces en zullen ze bij jou kopen.

Door je aan te sluiten op de steeds sterker wordende marketplaces ga je meer verkopen.

Amazin is een start-up van onze partner Tomorrowmen met een sterke propositie voor online verkopen op marketplaces.

Website: amazin.nl

Ook verkopen op marketplaces?

MEER SUCCES PARTNERS