LODEWIJK.

Lodewijk Mode voor Mannen.

Lodewijk Mode voor Mannen Franeker

Lodewijk Mode voor Mannen is een speciaalzaak van 1000 m2 op de Voorstraat in Franeker. De winkel bestaat uit  herenmode en is onderverdeeld in de afdelingen: jeans, casual, business en trouw- en maatpakken. De huidige generatie is mode met de paplepel ingegoten. Samen met zijn vrouw Marieke, runt Wilfred Lodewijk de zaak en sturen zij het professionele verkoopteam aan. Dit allemaal met dezelfde passie voor mode, het gevoel voor innovatie en de uitstekende service, als de voorgaande generaties.

Wilfred Lodewijks, eigenaar en derde generatie van het familiebedrijf Lodewijk Mode, heeft een samenwerking gezocht om de strategie op het gebied van online marketing en uitvoering te realiseren van de huidige webshop in relatie tot de winkelactiviteiten om zo de naamsbekendheid en groei in de regio te realiseren.

Constructieve strategische ondersteuning, optimalisatie en online marketing naar een hoger plan brengen.

In fases van korte en langere termijn zetten wij Lodewijk op de kaart.

  • Strategische analyse en ondersteuning
  • Online strategie, data based
  • Retrospective
  • Optimalisatie

Wij kijken naar hoe Lodewijk past in de wereld van de (digitale) klant. Door op deze manier de klant centraal te stellen en het uitvoeren van de strategie behaalt Lodewijk significante groei. De klant gaat de winkel vinden zowel online als fysiek.  Zowel branding, diverse conversie-types als de engagement rond deze winkelformule maken Lodewijk een topspeler in de herenmode waar de klanten blij van worden.

Door de focus te leggen op data, kennis, onderhoud en het toepassen van de allernieuwste inzichten in het digitale domein helpen wij Lodewijk verder te groeien tot de Nr. 1 beste herenmode winkel in Noord-Nederland.

In 2019 heeft Lodewijk Mode voor Heren de winkel op de Voorstraat in Franeker conceptmatig verbouwd tot een state-of-the-art herenmode zaak voor jong en oud. Kosten noch moeite zijn gespaard om de modebewuste man in een fijne omgeving kennis te laten maken met de laatste trends.

Website: lodewijk.nl

Ook een project starten?

MEER SUCCES PARTNERS