Het Hoofdkantoor Live.

Het Hoofdkantoor is een nieuw initiatief in de digitale wereld. Een combinatie van vier online specialisten die ondernemers helpen naar een volgende stap in digitaal succes.

Het Hoofdkantoor Live

Het Hoofdkantoor doet wat een hoofdkantoor zou moeten doen: proactief faciliteren waar nodig. Klanten en betrokken bedrijven kunnen optimaal uit de voeten met de nieuwe formule die de Groninger online specialisten Guapa, Concept7, Kiener en Ten Stripes bieden in de vorm van Het Hoofdkantoor.

Digitale sprongen vooruit
Wil een klant digitale sprongen vooruit maken dan zorgt Het Hoofdkantoor dat de juiste expertises bijeenkomen. Een half jaar na de introductie van een nieuwe webshop is er een keer zoveel bezoek geweest op de website vergeleken met dezelfde periode het jaar ervoor en is een forse stijging van de omzet gerealiseerd. Dat is waar het om draait, vindt Remko Haar, directeur van Het Hoofdkantoor: resultaat voor de klant vanuit één aanspreekpunt. “We adviseren over de juiste experts en aanpak, omdat bedrijven en ondernemers niet altijd een compleet overzicht hebben van wat nodig is om een ambitie te verwezenlijken”, verduidelijkt hij.

Brede kennis van het digitale landschap
Het Hoofdkantoor heeft vanuit de samenwerking van vier specialisten een compleet overzicht en brede kennis van het digitale landschap. Daardoor is zij in staat om snel en zorgvuldig scherp te stellen welke stappen gezet moeten worden om een organisatie te ondersteunen bij haar digitale ontwikkeling. “Bijna alle bedrijven zijn zich bewust van de noodzaak om op dit vlak stappen te zetten en weten wat ze willen bereiken. Maar niet elke organisatie heeft de competenties in huis om dit doel te bereiken of ziet niet direct de samenhang tussen de verschillende deelgebieden van het digitale spectrum”, constateert Remko Haar. De vier bedrijven in de alliantie Het Hoofdkantoor zijn experts op het gebied van onderzoek, strategie en design (Concept7), het ontwikkelen en bouwen van webshops (Guapa en Kiener) en online marketing (Ten Stripes). Er werken in totaal 58 mensen. Voor meer informatie over Het Hoofdkantoor kan contact worden opgenomen met Remko Haar via remko@hoofdkantoor.nl of 085-1307247 of via ons Contactformulier.