E-commerce Event voor professionals in Zwolle.

Topcentrum E-commerce organiseert op vrijdag 20 maart 2020 E-commerce Friday, hét landelijke evenement voor e-commerce professionals. Met sprekers van o.a.  Wijnvoordeel, Wehkamp, Flinders en Beerwulf (Heineken), 12 verschillende workshops en een afsluitende vrijdagmiddagborrel met DJ.

E-commerce Friday Event ZwolleOp het landelijke event worden honderden e-commerce professionals verwacht in Zwolle. Het thema ‘Personalized Commerce’ brengt de bezoeker kennis bij over hoe webwinkels datatechnieken gebruiken voor geautomatiseerde, persoonlijke en succesvolle online verkoop. De middag is opgedeeld in twee tracks die starten met keynotes. De keynotes worden verzorgd door Charly Toni van Wehkamp, Rene Tulner van Koffie- en Wijnvoordeel en Marc Scholten van Beerwulf. Oscar Diele (Flinders), Jeroen te Wierik (Azerty), CameraNU, en Veneta nemen de business tracks voor hun rekening. Docenten en studenten, die wildcards voor het event hebben verdiend, kunnen naar de onderwijstracks. De middag wordt afgesloten met een vrijdagmiddagborrel met DJ.


Regio Zwolle

Sinds enkele jaren werkt Regio Zwolle hard aan zijn bekendheid op het gebied van E-commerce in Nederland. In de regio zijn landelijk toonaangevende e-commercebedrijven gevestigd als Wehkamp, Veneta, CameraNU en Travelbags. Daarnaast poppen kleine e-commercebedrijven als paddenstoelen uit de grond. Gezien deze ontwikkelingen is drie jaar geleden een samenwerkingsverband gestart onder de naam Topcentrum E-commerce.

Topcentrum e-commerce
Inmiddels vallen onder deze coöperatie ruim 40 bedrijven, 22 gemeenten, Kennispoort, twee provincies en vijf onderwijsinstellingen. Samen zetten zij zich in om onderwijs te ontwikkelingen, kennis te delen en de regio Zwolle op de kaart te zetten als de meest toonaangevende e-commerce regio van Nederland. Erik Brunekreef, projectleider Topcentrum E-commerce, is enthousiast over deze samenwerking en nam het initiatief voor een landelijk event: “Samen met de leden uit het Topcentrum wilden we een groots event voor de E-commerceprofessionals neerzetten in de regio Zwolle. Omdat we ons richten op het delen van kennis zijn onze maandelijkse bijeenkomsten altijd goed bezocht waardoor de stap naar een landelijk event een logische vervolg was.”

Aanmelden
E-commerce professionals kunnen zich aanmelden voor dit event op www.ecommercefriday.nl