Tomorrowmen lanceert Amazin.

Onze partner Tomorrowmen lanceert de start-up Amazin. Boost je verkopen gemakkelijk op de grootste marketplaces van Nederland zoals Amazon en Bol.com, 

Amazin

Amazin in het kort: het boosten van sales op internationale marketplaces als Amazon en Bol.com. Amazin ontzorgt je volledig en trekt de kar op alle vlakken. Van strategie, operatie tot campagne management en creatie. Amazin overziet het volledige proces en zorgt voor resultaten.

Het is inmiddels bekend hoe hard het marktaandeel van Amazon groeit. Zo hard zelfs dat er links en rechts al over wordt gesproken dat we zeer binnenkort niet meer om Amazon heen kunnen als e-commerce adverteerders. Zeker ook in Nederland. En dus is het verstandig om hier alvast op in te spelen. Voor je beeldvorming: in Duitsland vindt inmiddels in 56% van de gevallen een koop gerelateerde zoekopdracht direct op Amazon plaats. Google (Shopping) wordt daar inmiddels dus als in meer dan de helft van de gevallen volledig geskipt! En dat in een ecommerce markt van inmiddels €65 miljard! Wat een gunstige vooruitzichten voor Nederland!

Ook verkopen op marketplaces?